Gestora 05/06/12

Ir abajo

Gestora 05/06/12

Mensaje por Ancient el 6/6/2012, 00:26

Informació interesant referent a Brigada i a activitats en les que podem participar:

1) Aquest dissabte es el "Sinviruta". Party hard al casal.
2) Dimarts de la setmana vinent, 12/06, Brigada SOS tenim activitat: Karaoke. (recordatori, paseu pel subforum d'activitats) i Guitar Hero a carrec de RPG Players. Com a consecuencia no hi haurà Gestora aquell dimarts.
3) Dijous 14/06 Brigada SOS tenim activitat: Mahjong (en breu faig el post a Activitats). Els de Rol montaran Bloodball.
4) Divendres 15/06 hi ha sopar de les entitats del casal. Es necesita gent per montar una mica tot a les 19h. Us trobareu amb el Cristian entre d'altres, o sigui si algú es vol afegir a ajudar no estarà sol. A les 21h començará el sopar. Hamburguesa + tros de Truita + Beguda = 3€. Hi haurà torns de bar. He apuntat a l'Ana tal com em va demanar al primer torn amb mi (a les 22-23h), l'últim pel Cristian (01-02h).
5) Dissabte 16/06: L'Ana havia dit que ens havien de contestar si venien els del Para Para, respecte a l'escenari es diu que es pitjor que el que tenim al casal, així que si actuen sería millor a terra. S'ha de confirmar la seva asistencia JA.
6) Diumenge: A les 9 del matí a la porta del casal per anar a jugar a Futbol amb l'equip de la Gestora. Apuntats de Brigada SOS som: Shinda, Agito i Raül. Aproximadament costarà uns 0,50€ cadascú. Despres hi ha butifarrada on ens posarem com a bacons. (Es paga a part a no ser que guanyem el torneig, pero es barato barato, encara no tenen presupost).
7) Excursió casalera: Del dissabte 30/06 al 01/07. Es queda pel matí i es torna a la nit. Anar a Les lloses, aprop de Ripoll per passar un bon finde amb els del casal. Es fan activitats tant a terra com a l'aigua. S'ha de portar el dinar de dissabte cadascú de casa. el sopar es un "jo poso" i adicionalment es prepararà amanida de pasta. La beguda està inclosa, hi haura party hard a la nit, que serà tematica i que està per desvetllar. Diumenge barbacoa. El preu es de 20€. Si algú es vol apuntar que parli JA amb el Guillem, perqué les places estan limitades a 24 persones i falten només 8 places per omplir.

A continuació precs, miols i preguntes.
Ancient
Ancient
Novato
Novato

Mensajes : 28
Fecha de inscripción : 08/04/2012

Volver arriba Ir abajo

Volver arriba


 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.